Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/bestweb2/ftp/permurer_no/include/mysql.inc.php on line 18
Referanser/Gjestebok - Murmester Andersen AS
Her er du:
Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/bestweb2/ftp/permurer_no/core/core.php on line 354

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/bestweb2/ftp/permurer_no/core/core.php on line 354
ForsideReferanser/Gjestebok

Referanser/Gjestebok

› Forfatter: Andreas
Anbefaler
Opprettelses dato: 2018-08-31
Kommer til å anbefalere dere videre innen mur og puss. Hilsen, A https://www.xn--flyttebyr-e3a.org/boligstyling-oslo/
› Forfatter: Knut Lutnæs
Innsetting av kjellervinduer
Opprettelses dato: 2018-08-20
Murmester Andersen ble engasjert til å sette inn to kjellervinduer. Vi hadde god dialog for å finne best mulig løsning i forkant, og vi opplevde Murmester Andersen som kompetente og gode rådgivere. Arbeidet inkluderte betydelig graving og tilrettelegging. Arbeidet ble utført raskt og effektivt, nøyaktig og pent både utendørs og innendørs og til avtalt pris. Jeg kan absolutt anbefale Murmester Anderesen og vil definitivt benytte dem ved en senere anledning.
› Forfatter: Christian Plesner
Fjerning av bærevegger i gammel bygård
Opprettelses dato: 2017-11-27
Murmester Andersen AS gjorde en meget solid jobb i forbindelse med vårt ombyggingsprosjekt i Pilestredet 7 i Oslo. Fjerning av tykke bærevegger med store lastvekter ble gjort raskt, effektivt og forsvarlig. Behagelige samarbeidspartnere som holdt hva de lovet. Vi vil gjerne benytte dem igjen.
› Forfatter: Jens
Utsaging av kjellervindu
Opprettelses dato: 2017-10-13
Dette er flinke folk. De sagde ut et kjellervindu hos oss - gjorde pent arbeid, kom til tida og gjorde som avtalt. Godt nettverk av andre håndverkere som gjorde at også rørleggingen ble ivaretatt.
› Forfatter: Henrik
Anbefales
Opprettelses dato: 2017-06-04
Anbefales!!! Mvh Henrik <a href="http://www.oslomurogflis.no/">Mvh Henrik</a>
› Forfatter: Peder Friis
Installasjon av NorDan rømningsvindu i grunnmur
Opprettelses dato: 2016-11-18
Jeg kan anbefalke PerMurer på det sterkeste. Kom til avtalt tid, ryddige, vennlige og effektive. Meget bra utført arbeid ihht til tid og pris.
› Forfatter: Kjellfrid Holte
Installasjon av peisoven
Opprettelses dato: 2016-10-30
Jeg hadde kjøpt ny peisovn og trengte hjelp til å installere den. Dette innebar også nytt hull i pipa og gjenmuring av det gamle. Jobben ble gjort profesjonelt og til en akseptabel pris. Jeg anbefaler Murmester Per Andersen AS på det varmeste og kommer til å kontakte firmaet igjen dersom jeg skulle trenger å få utført murerarbeide.
› Forfatter: Håvard Hunstad
Lysgrav og nytt kjellervindu
Opprettelses dato: 2015-11-05
Ville lage gjsterom i kjeller og trengte større vindu samt lysgrav. Rask og god kontakt, prisliste fra første mail, veldig fint når man vurderer forskjellige. Kom til avtalt tid og har gjort en flott jobb, profesjonelt utført og til avtalt pris. Vil bruke dem ved neste anledning.
› Forfatter: Sonja Thoresen
Ny garasje etter riving av gammel
Opprettelses dato: 2015-10-12
Takk for flott arbeid. Vår nye garasje er ferdig med skråtak og automatisk portåpner. Vi fikk tillit til murmester Andersen for et par år siden da vi måtte forsterke skorsteinen vår innvendig. Da feieren kom, var han veldig fornøyd med arbeidet. For et år siden bestemte vi oss for å rive den gamle garasjen fra 1948 - som "lekket" murpuss fra tak og vegger.Siden den var bygget inn i skråningen bak huset, fant vi ut at vi måtte ha muret garasje, som den gamle. Nå er garasjen , for to biler, ferdog og tatt i bruk. Med flislagt gulv er den pen innvendig - og kan brukes som festlokale, om nødvendig.
› Forfatter: Audun Blegen
Bra utførelse
Opprettelses dato: 2015-06-29
Et bra førsteinntrykk på hjemmesiden, raskt svar med tilbud på Mail, pent og profft utført jobb. Regning tilsendt på Mail et også et pluss for meg. Kan trygt gi min beste anbefaling.
Side: 1 2